Quina és la música que més us agrada?

posted in: Fòrum | 67
Fòrum

 

Volem conèixer els vostres gustos musicals, per això us demanem que ens expliqueu quina música escolteu. També ens agradaria saber els vostres costums: en quin moment del dia o en quina situació us agrada escoltar música? I com preferiu sentir-la: a la ràdio, a l’ordinador, en directe…?

Animeu-vos a comentar!

 

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

67 Responses

 1. Marina - 24 anys

  Des de petits som subscriptors el meus germans i jo, i ens agrada molt en David Martí, un artista revelació; el podeu escoltar a YouTube amb temes com “Plora”, “El joier i la mestressa” o “Cançó del coronavirus”, entre altres. Us agradarà amb la seva guitarra!

 2. Jana - 8 anys

  M’agrada el cantant Miki Núñez. La cançó que m’agrada més és en castellà, és “Celebremos”, però a mi m’agrada en català, que la van fer a la Marató de TV3 i el meu pare tenia càncer i ara ja no està i per això m’agrada més en català. Es titula “Celebrem”.

 3. Mar - 12 anys

  M’agrada molt el Joan Dausà. He anat a dos concerts seus. El podríeu entrevistar un dia a Cavall Fort. 😉 Gal·la, estic d’acord amb tu, quin greu això de Txarango. 😭
  Adéu
  M’encanta el Cavall Fort 😋

 4. Marc - 9 anys

  A mi m’agrada escoltar les cançons del Miki Núñez, dels Catarres i música rock. Fa uns mesos vaig anar al meu primer concert amb la meva mare i la meva cosina, va ser dels Catarres. Estàvem a primera fila i m’ho vaig passar genial!!!
  Tinc moltes ganes d’anar a un concert del Miki Núñez, tot i que ara és una mica difícil.

 5. Gal·la - 11 anys

  El meu tipus de música preferit és el rock català i em fa molta pena que Txarango ho deixi en el 2021
  😭😭😭😭😭