Quina és la música que més us agrada?

posted in: Fòrum | 41
Fòrum

 

Volem conèixer els vostres gustos musicals, per això us demanem que ens expliqueu quina música escolteu. També ens agradaria saber els vostres costums: en quin moment del dia o en quina situació us agrada escoltar música? I com preferiu sentir-la: a la ràdio, a l’ordinador, en directe…?

Animeu-vos a comentar!

 

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

41 Responses

 1. Ilia

  Hola, lectors de Cavall Fort! A mi la música que més m’agrada és el pop.

 2. Clara - 10 anys

  A mi m’apassiona Queen. Des de Freddie Mercury fins a Jonh Deacon. Per a mi, el millor membre del grup és Brian May (fins i tot em faig dir Brianna May…!). La meva manera d’escoltar música és amb un mòbil i/o un altaveu, però quan estic a l’escola i no tinc res d’això, canto ben fort.
  Us recomano molt aquest grup superlativament meravellós!

  Visca Queen!

 3. Martí - 13 anys

  Bona tarda, lectors de Cavall Fort. Personalment no tinc una gran passió per la música encara que hi ha alguns tipus que m’agraden:
  -Pop català
  -Pop anglès
  -Rock català

 4. Ivette - 10 anys

  Hola, amics i amigues de Cavall Fort.
  A mi, les cançons que m’agraden més són sobretot les d’AITANA com: VAS A QUEDARTE, TELÉFONO, LO MALO…

 5. Mar - 9 anys

  A mi m’agrada el pop (Ariana Grande), el funk (Bruno Mars) i el jazz (Aitana López).
  I la pegatina.

 6. Pol - 6 anys

  A mi m’agrada molt Txarango! Estic content perquè soc un nou tataner!

 7. Bàrbara - 7 anys

  A mi m’agrada la música pop (Demi Lovato, Sabrina Carpenter, Sofía Carson, Ariana Grande…). Petons a tots!

 8. Ilia - 11 anys

  A mi m’agrada molt la música pop. Jo escolto la música quan estic tranquil·la, a punt d’anar a dormir, mentre em rento les dents, també quan vaig de viatge amb cotxe amb els meus pares. A mi m’agrada escoltar-la de les tres maneres. De vegades vaig a concerts de música en directe.

 9. Aida - 13 anys

  A mi m’encanta la música pop anglesa, per exemple: Shape of you, Perfect, Closer, Bruno Mars…
  En català: Les macedònia, sense dubte.

 10. Mariona - 6 anys

  A mi m’agraden totes les músiques però la que més m’agrada és la música moderna (p.e. Despacito, Kate Perry, Ed Sheeran, Shakira….). Les cançons infantils no m’agraden molt, només les cançons de la Dàmaris Gelabert.
  Això és lo que jo crec.
  Adéu, petons a tots!

 11. Aina - 10 anys

  A mi m’agrada el pop i el reggaeton.
  Del pop: Sabrina Carpenter, Ariana Grande, Taylor swwet, Kate Perry…
  I de reggaeton Bat Bunny i molts més…

 12. Martina - 9 anys

  Tot menys Receton, Aina, perquè encara no em crec que t’agradi ?????

 13. Daniel - 11 anys

  Els millors son els AC/DC i Rolling Stones, d’aquests últims aniré al concert que faran a l’estadi Olímpic de Montjuïc (Barcelona).

 14. Aina -10 anys

  En anglès: Swalla, Side to side, Shape of you… En castellà: La bicicleta, El perdón, Me enamoré, Macarena… En catalè: Txarango.

 15. Nhug - 14 anys - Barcelona

  Música en anglès: Shape of you, Treat you Better, Stiches, Closer… en castellà: reggaeton i semblants i en català: Txarango, Sopa de cabra, La pegatina, Macedònia…