Quina és la música que més us agrada?

posted in: Fòrum | 84
Fòrum

 

Volem conèixer els vostres gustos musicals, per això us demanem que ens expliqueu quina música escolteu. També ens agradaria saber els vostres costums: en quin moment del dia o en quina situació us agrada escoltar música? I com preferiu sentir-la: a la ràdio, a l’ordinador, en directe…?

Animeu-vos a comentar!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  84 Responses

  1. Berta - 14 anys

   Jo escolto tot tipus de música, però el pop és la que més m’agrada. La meva cançó preferida és “Lose Control”.

  2. Adam - 11 anys

   Els meus músics favorits són Bad Gyal, Yeri Mua, Anuel AA.

  3. Daniela - 11 anys

   A mi, m’agrada molt la música POP. La meva cançó preferida és “Funky Town”.