Sant Jordi a Cavall Fort!

posted in: General | 0
Vet aquí un drac ferotge, una princesa i un cavaller. Vet aquí una festa que omple els carrers de llibres i roses, d’escriptors i lectors, de gent que s’estima i es fa regals. I vet aquí un especial fet amb molta il·lusió perquè conegueu millor aquesta festa i en gaudiu d’allò més!

 

Sant Jordi i el drac

Temps era temps, a la vila de Montblanc, hi havia un drac ferotge… Recordem la llegenda de Sant Jordi amb una adaptació escrita especialment per als lectors d’El Tatano.

 
Què en sabeu, de Sant Jordi?

Dracs, llibres i roses. Quina relació tenen amb el 23 d’abril? Ara podeu demostrar els vostres coneixements sobre aquesta diada. Us atreviu amb el test?

Fem una rosa de Sant Jordi

I si aquest any regaleu una rosa ben original, una rosa feta per vosaltres mateixos? Agafeu oueres, pintures, tisores… i poseu-vos mans a l’obra!

Pesquis i Baliga

Els nostres amics preparen una representació de Sant Jordi molt especial. Amb un drac tan fantàstic com aquest, què pot sortir malament?

L’excavaller Sant Jordi i la princesa Mariona

Imagineu un sant Jordi retirat de la feina de cavaller. Què el podria convèncer perquè lluiti amb un drac ferotge i llefiscós? Ho descobrireu si llegiu aquest conte tan divertit!

Ens recomaneu un llibre per Sant Jordi?

Els llibres, és clar, són els grans protagonistes d’aquest dia! Al fòrum ens podreu deixar les vostres propostes i hi trobareu els suggeriments d’altres lectors.