Què en penseu, de la intel·ligència artificial?

posted in: Fòrum | 2
Fòrum

 

 

Tothom parla de la intel·ligència artificial! El seu ús està tan estès que és habitual trobar-la al nostre voltant, tant a casa com al carrer. N’hi ha que la defensen plenament perquè asseguren que ens fa la vida molt més senzilla, però també n’hi ha que se la miren amb certa malfiança perquè creuen que, si no es fa servir amb consciència, pot ser perillosa.

I vosaltres, què n’opineu? Sou conscients de casos en què la intel·ligència artificial us ajuda en el vostre dia a dia? Ens en podríeu dir alguns exemples? Potser sabeu què és el Chat GPT… L’heu utilitzat algun cop? Creieu que és apropiat fer-lo servir a l’escola?

Sou dels que pensen que la intel·ligència artificial té més avantatges que inconvenients? O potser sou dels que pateixen perquè pot arribar a assumir tasques que fins ara fèiem els humans? Expliqueu-nos-ho!

 

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  2 Responses

  1. Aura - 10 anys

   Hola, Cavall Fort
   Jo crec que la intel·ligència artificial s’ha de fer servir d’una bona manera. Perquè si es fa servir massa podria ser perillosa. Però si es fa servir d’una manera moderada per aprendre, ajudar el medi ambient o per estudiar la natura, els animals i l’espai, pot anar bé.

  2. Raquel - 12 anys

   Poden servir si en fas un bon ús.
   Si jo, en comptes de pensar, demanés a una IA que em fes els deures de l’institut, mai n’aprendria.