Què fareu, aquest estiu?

posted in: Fòrum | 24
Fòrum

 

 

Falta molt poc perquè acabin les classes i segur que ja teniu plans per a gaudir al màxim de les vacances, oi?

Ens agradaria que ens expliquéssiu com passareu aquest estiu: si us heu apuntat a algun casal o campament, si retrobareu els amics de l’estiu passat o fareu noves coneixences, si fareu algun viatge amb la família….

Deixeu els vostres comentaris!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  24 Responses

  1. Jaume - 6 anys

   Ara, aquest any, com que hi ha el coronavirus Covid-19 i el meu aniversari és el 29 de juliol!!, no se sap exactament què farem!

  2. Bruna - 12 anys

   Jo, estant ja a mig estiu, aquest juliol he fet força platja i campus o casals i a l’agost faré dues setmanes de muntanya, una de campaments i l’altra de càmping amb uns amics al Pirineu. I l’última setmana d’agost, aniré al País Basc.

  3. Clara - 10 anys

   Jo aniré a la Toscana per 2n cop perquè és molt bonic, i faré algunes escapades a l’Empordà, que és preciós. Alguns dies he estat amb una amiga meva que farà les proves per entrar a la meva escola i ens ho hem passat genial!

  4. Amira - 10 anys

   Yo iré a unas playas maravillosas, me compraré un iPhone 7, iré a buscar a mi mascota, iré a Marruecos para ver a mi familia, a un hotel con piscina, playas, jardines, etc.
   Después de eso estaré con mi prima y puede que me cambie de piso a una casa!!! Serán mis vacaciones favoritas 💗💗

  5. Judit - 11 anys

   Aquest estiu aniré de vacances a Peníscola 5 dies. També aniré dos dies i una nit a PORTAVENTURA. Aniré amb la meva mare i amb el seu millor amic a la platja, amb una barca que té.

  6. Fatoumata - 9 anys

   Jo, aquest estiu, em quedaré amb les meves amigues, faré guerra d’aigua, sortiré amb la família #Estiu2k18. 💦😻🇪🇸🌞

  7. Ariadna - 13 anys

   Estaré a la piscina amb un amic del cole i a la platja. També he estat per Barcelona visitant la família i després a viure al poble.

  8. Emma - 11 anys

   Aniré al juliol al Folksona, un campament de música a Agullent (País Valencia), on tocaré el violí amb altres músics i on coneixeré al grup El Diluvi.
   Després, a l’agost, aniré al campament dels escoltes a Gòsol.
   Finalment aniré a Bretanya amb la meua família.
   Segur que m’ho passe molt bé.
   Bon estiu!

  9. Martina - 9 anys

   Aniré al casal de vòlei perquè m’encanta
   I ja està ???????? Adeu

  10. Joel - 12 anys

   Jo aniré al casal d’estiu del Vendrell i a l’Aqualeon, Humor Amarillo, zoo i a l’agost a Paris.

  11. Aday

   Jo vull viure a Barbate on són els meus avis i els meus cosins. Bon estiu!!!

  12. Mariona - 11 anys

   Jo aniré a veure la meva àvia, que viu a Tarragona. Un cop allà, visitem pobles del voltant, anem a la platja, etc. Bon Estiu!

  13. Paula - 14 anys

   Jo quasi tot l’estiu faré vela al Club de Vela Platja Llarga de Tarragona. M’encanta navegar!!! Fa un any que navego en aquest club i ja he fet dues regates.
   També aniré a la Festa Major de Montclar d’Urgell, el poble de la meva padrina. I vindrà una amiga de Montclar d’Urgell a casa meva i farà vela una setmana. Que guai!!!
   I a l’agost aniré amb la família dues setmanes a Irlanda per aprendre anglès.
   Bon estiu!!!

  14. Aïda Eloisa - 12 anys

   Jo, com que visc a Suècia, aniré amb el meu germà petit a visitar els meus avis de Segur de Calafell (Baix Penedès) durant el mes de juliol. Aprofitarem per anar a veure les Festes Majors del nostre poble i quedar amb els nostres amics, que els trobem molt a faltar!!!

  15. Paula - 14 anys

   Hola a tots! Jo aquest estiu aniré al casal de la Gleva. M’ho passo molt bé. Fas amistats i coneixes més a gent. També vaig a la piscina i a la platja moltíssims cops. Jo normalment vaig a dos càmpings de Sant Pere pescador anomenats: Les Dunes i l’Amfora. M’agraden molt. A vegades vaig amb els meus pares (i la Gina, el meu gos) amb la caravana i a vegades amb els meus avis amb l’autocaravana. Cada any marxem algun lloc amb uns amics i aquest any anem a Holanda. I fins aqui la meva programació de l’estiu. Que passeu unes bones vacanses!

  16. Inés - 10 anys

   Jo faré moltes coses: aniré a dos casals, també a uns campaments de 12 dies amb el meu cau, a Anglaterra i a dos pobles on estiuejo.
   També aniré al poble d’una amiga meva. Segur que m’ho passo molt bé. Bon estiu!!!

  17. Nora - 9 anys

   Aniré a Zarauz a fer surf, també al casal l i a un càmping que es diu Les Dunes, a Sant Pere Pescador.