A punt per començar l’institut?

posted in: Fòrum | 11
Fòrum

 

 

 

Després de gaudir d’unes bones vacances sempre toca tornar a classe. Per a alguns, és el moment de retrobar els amics, l’escola i els professors. Per a d’altres, és el moment de començar una nova etapa a l’institut. I és llavors quan poden aparèixer la por o els dubtes… És per això que el proper mes de setembre publicarem a Cavall Fort un article amb consells per entrar amb bon peu a l’institut.

Abans, però, ens agradaria que ens expliquéssiu la vostra experiència. Sou a punt de fer 1r d’ESO? Com us sentiu? Què és el que us fa més il·lusió i el que més us preocupa d’aquest canvi d’etapa? O potser tot just ara heu acabat aquest curs… Quins consells donaríeu als lectors que han de començar l’institut?

Deixeu-nos els vostres comentaris!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  11 Responses

  1. Guerau - 12 anys

   No!!
   Estic molt nerviós i no m’ha agradat haver-me de separar de tots els companys de classe.
   Vaig sol a l’institut i no em sento preparat al 100%.

  2. Adrià - 12 anys

   Jo faig 1r de l’ESO i, la veritat, és més fàcil del que sembla i els professors t’ajuden molt.

  3. Mar - 11 anys

   Hola,
   Jo faig 6è de primària i de moment no estic gaire preparada per passar a ESO. 🙂

  4. Iona - 11 anys

   Jo estic una mica nerviosa, bé, com tothom. Per a mi no és gaire canvi anar a l’Institut ja que és escola-institut però igualment em fa moltíssima il·lusió!
   Molts petons, cavallforters!!!

  5. Laia - 12 anys

   Aquest any estava fent 6è de primària, però amb tot això del confinament no he pogut anar gaire a l’escola.
   Jo estic bastant preparada per anar a l’institut. Em fa molt il·lusió anar-hi i conèixer gent nova i fer nous amics i amigues. Espero que em posin amb amics i amigues de l’escola actual, i si no m’hauré d’espavilar i segur que en faré de nous.
   Segur que no oblidaré mai aquesta experiència d’anar a l’institut.

  6. Berta - 11 anys

   Ara mateix faig 6è de primària i l’any que ve aniré a l’institut.
   Em fa una mica de por i pena, perquè em separaré del meus amics i amigues. I l’institut és més difícil i gran. I estàs amb gent molt més gran i alta que tu. Però, per una altra part, em fa il·lusió perquè coneixeré gent nova, apendré coses noves i viuré noves experiències inoblidables.
   (M’agrada molt Cavall Fort)

  7. Ilia

   Jo l’any vinent vaig a l’institut i estic una mica més nerviós però content per fer una nova etapa.

  8. Martí

   Hola, lectors del Cavall Fort, jo començaré 1r d’ESO i estic molt content d’anar a l’insti perquè faré amics nous i veuré amics meus que no he vist en tot l’estiu, però per un altre costat no tinc ganes d’anar-hi perquè hauré de treballar més. També m’agradaria anar a una classe on hi hagués els meus antics companys i amics. M’hauré de llevar 1 hora abans per anar a l’insti.

   Espero que tot això que he dit es cumpleixi i que demà vagi tot molt bé. Us desitjo als cavallforters/res que tingueu un molt bon inici de curs.

  9. Bruna -12 anys

   Jo també començaré 1r d’ESO aquest setembre i comparteixo amb l’Èlia aquesta mica de respecte que em fa, ja que jo també vaig sola, sense la gent de la meva classe; encara que d’aquí uns dies coneixeré unes nenes que aniran amb mi a l’institut. Però no és el mateix. Tot i que també té les seves coses bones, com per exemple, que coneixeràs més gent, que canvies d’aires (cosa que a mi ja em va bé)… Acabeu de passar un bon estiu, “cavallforters” i “cavallforteres”!!!

  10. Èlia - 12 anys

   Jo aniré a l’institut aquest setembre a fer 1r d’ESO. Em fa una mica de respecte perquè hi vaig sola, perquè les meves millors amigues van en un altre institut…