A punt per començar l’institut?

posted in: Fòrum | 5
Fòrum

 

 

 

Després de gaudir d’unes bones vacances sempre toca tornar a classe. Per a alguns, és el moment de retrobar els amics, l’escola i els professors. Per a d’altres, és el moment de començar una nova etapa a l’institut. I és llavors quan poden aparèixer la por o els dubtes… És per això que el proper mes de setembre publicarem a Cavall Fort un article amb consells per entrar amb bon peu a l’institut.

Abans, però, ens agradaria que ens expliquéssiu la vostra experiència. Sou a punt de fer 1r d’ESO? Com us sentiu? Què és el que us fa més il·lusió i el que més us preocupa d’aquest canvi d’etapa? O potser tot just ara heu acabat aquest curs… Quins consells donaríeu als lectors que han de començar l’institut?

Deixeu-nos els vostres comentaris!

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

5 Responses

 1. Ilia

  Jo l’any vinent vaig a l’institut i estic una mica més nerviós però content per fer una nova etapa.

 2. Martí

  Hola, lectors del Cavall Fort, jo començaré 1r d’ESO i estic molt content d’anar a l’insti perquè faré amics nous i veuré amics meus que no he vist en tot l’estiu, però per un altre costat no tinc ganes d’anar-hi perquè hauré de treballar més. També m’agradaria anar a una classe on hi hagués els meus antics companys i amics. M’hauré de llevar 1 hora abans per anar a l’insti.

  Espero que tot això que he dit es cumpleixi i que demà vagi tot molt bé. Us desitjo als cavallforters/res que tingueu un molt bon inici de curs.

 3. Bruna -12 anys

  Jo també començaré 1r d’ESO aquest setembre i comparteixo amb l’Èlia aquesta mica de respecte que em fa, ja que jo també vaig sola, sense la gent de la meva classe; encara que d’aquí uns dies coneixeré unes nenes que aniran amb mi a l’institut. Però no és el mateix. Tot i que també té les seves coses bones, com per exemple, que coneixeràs més gent, que canvies d’aires (cosa que a mi ja em va bé)… Acabeu de passar un bon estiu, “cavallforters” i “cavallforteres”!!!

 4. Èlia - 12 anys

  Jo aniré a l’institut aquest setembre a fer 1r d’ESO. Em fa una mica de respecte perquè hi vaig sola, perquè les meves millors amigues van en un altre institut…