Parlem de llibreries!

posted in: Fòrum | 39
Fòrum

 

 

Què en sabeu, dels llibreters? La tasca de la persona que trobeu darrere el mostrador d’una llibreria no és només cobrar el llibre que voleu comprar; també us pot recomanar lectures que, de ben segur, us agradaran!

Properament parlarem d’aquest ofici tan interessant a Cavall Fort. Però abans tenim curiositat per conèixer les vostres opinions sobre els llibreters i les llibreries.

Us agrada anar a comprar llibres? Teniu alguna llibreria preferida? Quan hi aneu, sou dels qui es podrien capbussar hores i hores entre llibres abans de triar-ne un o sou dels qui trien la lectura que volen ràpidament? I amb els llibreters, quina relació hi teniu? Els demaneu que us recomanin lectures o preferiu triar-les sense ajuda?

Animeu-vos a escriure: esperem els vostres comentaris!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  39 Responses

  1. Youssef - 10 anys

   Jo de vegades vaig a la llibreria dels Monjos. També agafo llibres i contes de la biblioteca com el conte de Bat Pat o el llibre d’Edison, Einstein o de Leonardo Da Vinci. M’agrada llegir llibres de científics o de tecnologia i d’inventors famosos.

  2. Iqbal - 10 anys

   M’agrada molt llegir i vaig a la biblioteca. La meva biblioteca preferida és la del meu poble.
   El meu llibre preferit és Diari d’una penjada.
   Quan vaig a la biblioteca agafo alguns llibres, i quan els acabo, els torno i puc agafar-ne més.
   També m’agrada llegir abans d’anar a dormir.

  3. Arnau - 10 anys

   A mi m’agrada molt llegir. A mi m’agraden més els còmics que els llibres perquè hi ha més dibuix. El llibre que jo recomano és el Diari del Greg.

  4. Rocío - 10 anys

   Hola! Em dic Rocío i tinc 10 anys.
   Normalment, no vaig a comprar llibres a la llibreria, però un dia vaig anar a l’Abacus de Vilafranca a comprar-me el llibre de Mónica Morán. M’agrada anar a la biblioteca dels Monjos i els meus llibres preferits són els còmics.
   Us recomano el llibre de Monismurf.

  5. Leyre - 10 anys

   Jo vaig a moltes llibreries, com ara Abacus o llibreria David de Santa Margarida i els Monjos. Sempre estic indecisa per quin llibre agafar. Normalment agafo el Gerónimo Stilton, el Diari de Greg o Els futbolíssims perquè m’encanten. També m’agrada llegir Cavall Fort perquè és molt divertit. Jo sempre llegeixo els còmics i em diverteixo i ric molt.
   M’ENCANTEN ELS LLIBRES!

  6. Georgina - 10 anys

   A mi m’agrada molt anar a l’Abacus i mirar els llibres perquè n’hi ha que són molt divertits.
   Mès que llegir llibres m’agrada llegir còmics de la vida d’una persona, com els de la “Sara’s Scribels”. M’agradaria tenir un llibre (còmic) que es diu “Universitaria estresada” o alguna cosa així. M’encanta llegir còmics d’aquest estil!
   Desitjo que sigui Nadal per demanar-ne, juntament amb una agenda de la “Sara’s Scribels”(que té una mica de còmic).
   No voldria ser llibretera perquè ha de ser molt de “curro”.

  7. Ismael - 10 anys

   M’agrada llegir còmics de Zipi i Zape i els còmics que hi ha al Cavall Fort. Jo, com que tenim llibres a l’escola, els agafo a l’escola. M’agrada molt llegir. Adeu, Cavall Fort.

  8. Sergi - 10 anys

   A mi m’agraden el llibres, tot i així soc més de còmics. Jo vaig a la bibloteca a buscar llibres. A mi no m’agrada que em recomanin llibres perquè pot ser que no m’agradin. Però si vaig a comprar llibres és a l’Abacus.

  9. Jordi - 10 anys

   A mi m’agrada llegir molt i vaig a vegades a les llibreries. Però els que m’agraden més llegir són Els futbolíssims i Oriol Pelacanyes.

  10. Pantouffle - 9 anys

   Jo sempre vaig a la llibreria “Guardia” que es troba al meu poble perquè és l’única que hi ha (és un poble molt petit, de 69 habitants, crec jo). Jo no trigo res a triar un llibre perquè directament no el trio!!! Hahaha. Normalment li pregunto al llibreter (molt guapo, per cert) quin és el llibre que em pot agradar més i ell el tria per a mi. Jo sé que ser un llibreter no és gens fàcil, perquè has de treballar moltes hores al dia i quasi no et paguen (això ho vaig sentir dels meus pares).
   PD: M’agrada més llegir que comprar llibres, hihihi. Forts petons, CAVALL FORT, us estimo, sou els meus idols des de que tenia 5 anys (vaig començar primer a llegir El Tatano).

  11. Mauricio - 7 anys

   Jo mai compro llibres perquè quan hi vaig amb mon pare es passa moltes hores per triar-ne un! Però a part d’això m’agrada molt llegir, sobretot els llibres de la Dulceida o Paula Gonu (els meus prefes), us els recomano. Els llibreters són sempre molt simpàtics i eixerits i a la llibreria hi ha tot tipus de llibres! Però un cop vaig anar a una llibreria i vaig trobar-hi un escarabat, des de llavors no hi he tornat més, a aquella llibreria!
   Una abraçada, Cavall Fort, soc molt fan!

  12. Pantaleona - 10 anys

   A mi m’agrada molt llegir i cada mes els meus pares i jo anem a comprar un llibre a la llibreria del nostre poble, que es diu “Chaptal”. És molt petitona, però sempre hi trobem bons llibres! Això sí, ens passem hores per triar-los! Amb la llibretera ens portem molt bé perquè és la tieta del meu pare!!

  13. Daniel - 9 anys

   M’agrada molt llegir. La meva sèrie preferida és “Diari de Greg”.

  14. Giulia - 10 anys

   Jo soc una devorallibres perquè mai paro de llegir!! Llegir és el meu “hobby” preferit. Llegeixo en tot moment (fins hi tot quan haig de recollir l’habitació 🙂 ).
   Jo no soc tant de llibreries, sinó més de biblioteques perquè així quan me l’acabo de llegir el puc canviar per un altre. També crec que és perquè al meu poble hi tinc una biblioteca i cap llibreria.

  15. Nausica - 13 anys

   Des de petita que m’encanta llegir.
   Al meu poble no hi ha cap llibreria però hi ha el bibliobús i sempre hi vaig.
   Normalment trobo ràpidament un llibre que m’agradi, poques vegades n’he trobat un que no.
   M’ho empasso tot i molt ràpid i això és un problema ja que llavors no sé què llegir…
   Fa un temps volia ser llibretera de gran però trobo que és un ofici complicat i has de tenir molta paciència…
   També m’agrada molt escriure i tinc un blog on recomano llibres: llibresperpetitsigrans.blogspot.com
   La veritat és que no tinc cap llibreria preferida, en general m’agraden totes.
   Però sovint vaig a la Laie.

  16. Íria - 13 anys

   A mi m’encanta llegir, em podria passar hores (i me les passo) mirant llibres, i les llibreries són el lloc ideal!! La veritat és que no tinc cap llibreria que hi vagi sempre però als llocs on vaig de viatge sempre passo per alguna.
   És un lloc on hi ha una pau i una tranquil·litat… et fiques en la història del llibre de seguida!

  17. Sergi - 10 anys

   Jo vaig a la llibreria del meu poble.

   M’encanta llegir. 😜📖📖

  18. Bàrbara - 7anys

   Jo vaig a Llegim i a l’Abacus a Igualada, que és on visc.

  19. Jana - 11 anys

   Jo vaig al Din-A4, una llibreria del meu poble, o a La casa del llibre de Sabadell, però a totes dues m’hi podria passar hores llegint. M’agrada tant llegir! Es com un “hobby” però a lo bèstia…😅📚❤

  20. Aniol - 10 anys

   Jo sempre vaig a la llibreria d’allà on visc i ja em coneixen! M’agrada comprar còmics i la llibretera em recomana coses i m’avisa si han sortit nous còmics dels que m’agraden a mi.