Què us ha semblat el dossier ‘Atrapar les paraules’?

posted in: Fòrum | 3
Fòrum

 

Ens agrada molt explicar històries i que ens les expliquin! A vosaltres també, oi? Per això hem dedicat el dossier del Cavall Fort 1337-1338 a l’art d’atrapar les paraules i transformar-les després en històries. Al llarg del temps, els humans hem trobat diferent maneres d’atrapar paraules: primer, amb la tradició oral; després, a través de l’escriptura i la lectura. Al dossier us expliquem com va ser aquest camí llarg i fascinant.

Ja l’heu llegit, el dossier Atrapar les paraules? Què us ha semblat? Quin és l’apartat que més us ha agradat? Us ha cridat l’atenció alguna cosa del que us hem explicat? Volem saber les vostres opinions!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  3 Responses

  1. Joel - 13 anys

   Aquest dossier ha estat molt bé. Tanmateix hi ha massa lletra petita i es fa cansat. Heu fet dossiers millors, com el de l’any passat per l’abril, ple de contes. Peró igualment ha estat divertit llegir-lo.

  2. Àngels - 55 anys

   M’ha agradat mooolt! A quart, aquest curs, estem treballant el projecte: La línia del temps i aquest dossier és fantàstic per treballar-lo a classe. Moltes vegades suprimeixo el llibre de text per la vostra revista. Al nens els hi encanta!
   Àngels Llevat
   Mestra de quart de l’escola Joan Rebull de Reus.

   • Cavall Fort

    Que bé, Àngels! Ens n’alegrem, que tant el dossier com altres articles de Cavall Fort us serveixin per a treballar a classe! 🙂