Us agrada fer innocentades?

posted in: General | 19
Fòrum

 

 

Els pessebres vivents, el tió, la sopa de galets, el caganer… Segur que podríeu fer una llista llarguíssima amb tot de coses típiques del Nadal! I no hi faltarien, és clar, les innocentades del 28 de desembre.

Gaudiu fent innocentades? I que us en facin, us agrada també? Sou dels que pengen llufes o planegeu bromes més elaborades?

Esperem els vostres comentaris!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  19 Responses

  1. Núria - 12 anys

   Siiiiiiiiiiiiiiiiii
   A mi, m’encanta fer bromes. Me’n recordo del dia que vaig amagar tota la xocolata de casa. La meva mare i el meu pare van estar tot el matí buscant-la fins que el final la van trobar a sobre de la nevera.
   (L’havia posat jo.)
   🤣😂

  2. Duna - 9 anys

   Hola, Cavall Fort! L’any passat vaig ficar sal i pebre a l’aigua del papa! Va beure i la va escopir al plat!

  3. Guerau - 12 anys

   Cada dia del món colo alguna broma.
   És una de les coses que més m’agrada fer a casa.
   Això sí, les bromes pesades no m’agraden i, sobretot, no m’agrada fer bromes molestes sense voler.

  4. Guerau - 11 anys

   A casa, cada dia en faig una!
   M’encanta fer bromes a la gent i sobretot el que més m’agrada és quan la gent hi cau de quatre grapes!
   Me’n faig un tip de riure!
   El que no m’agrada és quan a la gent o a mi em fan bromes pesades.
   PD: La idea de fer un Fòrum ha sigut molt bona, Cavall Fort!

  5. Fiona - 9 anys

   Jo, vaja, no m’atreveixo del tot, però hi ha una cosa que m’encanta:
   A casa meva hi ha 2 plantes, i quan estic a la planta de sota…. espero que algú baixi per espantar-lo!
   P.D. A casa meva sembla màgia, però podem reconèixer a la persona que baixa per les escales: va més ràpid, va més lent, salta, i cadascú fa un soroll personalitzat.
   🌈

  6. Mar - 12 anys

   M’encanta! Un cop, amb uns amics, vaig posar sal al sucre! AI AI AI! Al matí següent tothom estava intentant saber qui havia sigut i jo dissimulant com la Baliga (xiulant i mirant el cel). El dia dels Sants Innocents enganxo llufes. Moltes gràcies.
   PD: M’encanta el Cavall Fort! 🤪🥳🤩

  7. Iu - 9 anys

   Hola, Cavall Fort!!!
   A mi m’agrada molt fer innocentades, però me’n fan moltes els meus cosins.

  8. Paula - 9 anys

   Jo li vaig fer una broma l’any passat al meu pare: li vaig enganxar un paper a la samarreta. No se’n va adonar, es va posar la jaqueta i va anar a treballar. Quan va tornar de treballar li ho vaig dir i no s’ho creia 🙂

  9. Ivet - 8 anys

   Ens agraden molt les innocentades. Em pensava que el dia de les innocentades era un dia de cole, aquest any va ser festiu, i em pensava que li podria fer una bona broma a una companya de classe. Sé que li fan molta por les aranyes i tenim una aranya de plàstic a casa que li volia posar a la cadira on seu ella.

  10. Iu i Martí - 8 anys

   Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, molt! A l’Iu li agrada, per exemple, posar sabó i no posar pasta de dents, i al Martí li agrada espantar la seva germana.

  11. Zori - 10 anys

   Hola, Cavall Fort! El dia dels Innocents vaig fer moltes bromes. La que més em va agradar va ser la que vaig pintar els colls dels meus germans amb un retolador de color vermell, com si els hagués mossegat un vampir al coll. Després es van despertar. Jo em vaig fer l’adormida, però el meu germà gran va anar a mirar-se al mirall i es va espantar. Llavors va anar a mirar els meus germans petits i també el tenien. Llavors el meu germà se’l va treure i va esbrinar que eren retoladors.
   Zori

  12. Anaïs - 9 anys

   Hola, Cavall Fort! El dia dels Innocents vaig fer moltes bromes. La que em va agradar més va ser que vaig posar colorant a l’aixeta del aigua i quan algú obria l’aixeta sortia del color del colorant! Però a mi no em van fer cap innocentada.

  13. Bruna - 13 anys

   Hola, Cavall Fort!
   A mi m’agrada penjar llufes el dia dels Sants Innocents perquè sempre quedem amb uns amics de Barcelona per anar al Cosmocaixa i, com que després anem a sopar a casa seva, anem penjant llufes pel carrer!
   PD: Una vegada vam enganxar una llufa a unes escales mecàniques i un guàrdia no ens va renyar però ens va mirar amb una cara! 😆😉😋

  14. Núria - 12 anys

   Siiiiiiiiiiiiiiiiii
   A mi, m’encanta fer bromes. Me’n recordo del dia que vaig amagar tota la xocolata de casa. La meva mare i el meu pare van estar tot el matí buscant-la fins que el final la van trobar a sobre de la nevera.
   (L’havia posat jo.)
   🤣😂