Us heu sentit frustrats algun cop?

posted in: Fòrum | 7
Fòrum

 

 

 

Ben aviat, a Cavall Fort, parlarem de la frustració! Per anar obrint boca, volem conèixer les vostres experiències sobre aquest tema. Què us passa, quan voleu una cosa i no l’aconseguiu? O quan us esforceu molt a fer una cosa i no us en sortiu?

En quines situacions us passa, a vosaltres? Com us sentiu? Expliqueu-nos-ho!

 

7 Responses

 1. Yago - 10 anys

  Sí, m’he sentit bastants cops frustat, i sempre que em frustro m’encallo en la mateixa cosa i després m’adono que no passa res.

 2. Rita - 9 anys

  Doncs una vegada estàvem planejant unes colònies i per causa de la pluja no vam poder-hi anar. Em vaig sentir molt frustrada perquè estava molt il·lusionada i la pluja m’ho havia aixafat, i vaig reaccionar amb molta ràbia i no ho podia aguantar.

 3. Giulia - 10 anys

  Jo m’he sentit molts cops frustrada, ja sigui perquè alguna cosa no m’ha sortit bé o perquè no he pogut fer-la. Em fustro bastant quan estic fent alguna cosa i m’hi esforço molt i al final se’m trenca…

 4. Guim - 7,6 anys

  Hola,
  jo em fustro amb les coses que vull fer, per exemple quan he fet un regal de manualitat i se’m trenca, o de vegades em passen la pilota molt bé, xuto i no marco.

 5. Jana - 11 anys

  Em passa moltes vegades!
  Sobretot amb l’escola. Una vegada estava acabant una redacció per a l’endemà, i llavors, no sé com, se’m va perdre, em vaig sentir tan frustrada…! El pitjor de tot és que la vaig trobar una setmana després. (>_<)

 6. Alex - 9 anys

  Em quedo molt decebut i m’enfado quan alguna cosa no em surt bé.

  Exemple:
  Quan volia enviar un correu a la Gemma i la pàgina se m’ha tancat.

 7. Júlia - 11 anys

  Jo m’enfado amb mi mateixa, i em poso de mal humor, però no cal oblidar que ho puc seguir intentant.