Exposició “Cavall Fort. Portades a dojo”

posted in: Notícies | 0

El proper 8 de maig s’inaugura l’exposició Cavall Fort. Portades a dojo”, realitzada conjuntament per Edicions Cavall Fort i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona. A través de la reproducció de gairebé dues-centes cinquanta portades de Cavall Fort, l’exposició ens convida a fer un recorregut per la il·lustració del nostre país des de l’any 1961 fins a l’actualitat.

Les portades de l’exposició, tan atractives com diverses, estan agrupades per temes. Això permet apreciar que, “malgrat tractar-se d’un mateix contingut, cada il·lustrador hi aporta un punt de vista, una tècnica o un estil ben diferents”, com apunta el díptic informatiu de l’exposició. “Entre tots han fet una tasca que ha enllaminit i motivat els joves lectors catalans al llarg del temps”.

A aquest ventall d’il·lustradors s’hi ha afegit un grup d’alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo. Aquests estudiants han creat un seguit de portades que tenen com a motiu poemes que en el seu dia també van sortir publicats a Cavall Fort.

Podreu veure l’exposició del 8 de maig al 20 de juliol a l’Espai Betúlia de Badalona.

El dimecres 6 de juny, a les 19h, tindrà lloc una visita guiada a l’exposició a càrrec de Cavall Fort i de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo.

Més informació, al díptic informatiu de l’exposició.

 


Algunes portades d’alumnes que es poden veure a l’exposició.

 

 

Atenció! L’exposició ha estat prorrogada fins al 20 de juliol.