Us agrada el teatre?

posted in: Fòrum | 27
Fòrum

 

 

Ei, lectors! Sabem que molts de vosaltres sou amants del teatre. N’hi ha que us agrada anar-hi com a espectadors; d’altres, us ho passeu d’allò més bé pujant a l’escenari.

Ens agradaria que ens expliquéssiu les vostres experiències teatrals. Us agrada fer teatre? Com hi participeu: com a actors, com a directors, com a escenògrafs…? I, si sou dels que s’estimen més mirar-s’ho des del pati de butaques, quines obres us han agradat més?

Esperem els vostres comentaris!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  27 Responses

  1. Elna

   A mi m’encanta el teatre, pujo a l’escenari ara mateix!! 😂🤣🤣🤣🤣 Però mai ho he fet com a extraescolar i vull ser actriu de pel·lis.

  2. Mar - 12 anys

   A mi, el teatre m’encanta! En faig com a extraescolar. M’agradaria fer alguna cosa relacionada amb l’escenografia. Adéuuu. ;).

  3. Júlia - 11 anys

   A mi m’agrada molt i aquest és el cinquè any que en faig.

  4. Ivette - 10 anys

   A la meva germana Carla li agrada molt el teatre perquè no té vergonya i li agrada molt fer obres davant de la gent i fer comèdies 😂😂😂😂 i diu que de gran vol ser actriu de cinema.

  5. Guillem - 8 anys

   Jo feia una extraescolar de teatre. M’encantava! 😻😻😻

  6. Roc - 8 anys

   M’agrada perquè et reconeixen pel carrer i també perquè surts a la tele.

  7. Luana - 11 anys

   Jo soc de les que pujo a l’escenari. Ara mateix, a la meva extraescolar de teatre, estem preparant una versió de “Mamma Mia”! També estic fent un treball a l’escola sobre el teatre i les seves característiques. De gran vull ser actriu i poder actuar en algun teatre de BROADWAY!!!

  8. Bàrbara - 7anys

   M’agrada molt el teatre i a P5 vaig fer de la mare porqueta, però no va ser fàcil. Uns van fer les entrades, els altres pintaven les màscares, els actors feien assaig i jo estava amb els actors, era una actriu, i uns estaven aguantant els decorats. Tota l’obra era per als nens de P2 i era Els tres porquets.

  9. Jana - 11 anys

   A mi m’encanta el teatre! 😍
   Cada any faig els Pastorets del meu poble. L’any passat vaig fer de Verge Maria, vaig tenir una escena per a mi sola, va ser molt xupiguai!!! 😘

  10. Laia - 13 anys

   A mi m’encanta el teatre!
   En faig des que tinc 5 anys. M’hi vaig apuntar per a passar una estona fent el pallasso amb els amics perquè m’agradava molt disfressar-me. I ara encara m’agrada. A més, al meu institut, teatre és una assignatura obligatòria. Perfecte per a mi!

  11. Emma - 11 anys

   Hola, Cavall Fort!!
   A mi m’agrada molt el teatre perquè pots experimentar ser una altra persona durant uns pocs segons. 😜
   A l’escola vaig a una extraescolar de teatre. 🙃
   Petons😘

  12. Mireia - 16 anys

   A mi també m’encanta el teatre! L’art de posar-te en la pell d’un altre, sigui real o fictici, i haver de moure’t per un espai i amb unes persones diferents és fascinant i tot un repte. Fins i tot, és màgic. Viure-ho, tant a l’escenari com a les butaques del públic, és meravellós i sempre una experiència única, és a dir, que pots repetir-la tantes vegades com vulguis, sempre serà diferent!

   Les millors obres són les que posen els pèls de punta i ens fan aguantar la llàgrima. Recomano Mar i cel, un teatre musical de la companyia Dagoll Dagom!

  13. Diego - 11 anys

   A mi hi ha una part del teatre que m’agrada i una altra que no.
   Per exemple, hi ha la part de veure, que m’agrada, però actuar m’agrada menys.
   A 4t vaig fer una obra que són els Pastorets. Era el Rovelló. També vaig fer una en castellà que era “Los tres cerditos i papá gordito”. En conclusió, m’agrada el teatre.

  14. Hoscar - 9 anys

   Hola, Cavall Fort!!! M’agrada molt el teatre! Sobretot quan els personatges interpreten bé l’actuació! Un petó de la meva mare i adéu!!!

  15. Aida - 13 anys

   Hola, Cavall Fort!!! A mi m’encanta fer teatre!!
   Sobretot formant-hi part, és super divertit pujar i expresar sentiments del personatge.
   Clar que també és super divertit anar a veure-ho!! 🙂

  16. Martina - 12 anys

   A mi m’agrada fer teatre sobretot amb els cosins i davant la família i, de vegades, amb alguns amics. He de reconèixer que, quan estic davant el públic, sempre em poso a somriure perquè tinc vergonya però els espectadors es pensen que ho faig per quedar bé. També adoro anar a veure obres i una de les millors que he vist és “Opera for Kids”.